Cytat:
Napisał CzarnyEZG
Nawet osobówką dasz radę więc HD też.
|
dziękuję chłopacy. zapoznam się.
apropos HD - pojechałem do NowegoTomyśla w ub tygodniu do tamtejszego BMW bo sprzedawali mocno taniej kurtkę, którą chciałem i jakoś mnie nawi wyebało pod sam koniec najpierw na szuter a potem centralnie do lasu. zawracać

mówię nie ma opcji - widzę, że przez las dobre 500m i znowu będę na czarnym. No to bulbam bulbulbul po szutrze a potem już po kopnym piachu.
INO się wbiłem konkretniej do lasu patrzę jedzie z naprzeciwka zielone Mitsu a w środku zielony człowiek

zjeżdżam na bok - gaszę moto. podjeżdża i widzę, że trochę nie wierzy temu co widzi ale na moje dzień dobry i widok plomb w szóstkach szybko odpuścił po słowach - PO LESIE SIĘ NIE JEŹDZI!!

życzył szerokości i ostrzegał, że wyjazd na czarne chujowy bo stromo a droga ruchliwa. co do drugiego miał rację
tak więc to byłby hit sezonu niemal gdybym trafił na jakiegoś osła i dostał mandat za jazdę po lesie na HD

oczywiście - nie byłem na prawie i mam świadomość, niemniej siwa broda i brak jakiejkolwiek agresji z mojej strony szybko rozładowały sytuację.
głęboki piasek idzie na nim tak sobie ale nie krytycznie. szuter to w ogóle bez problemu tylko na dziury trzeba zważać.