Cytat:
Napisał matjas
No i ten brak nurkowania
Przejedź się teleleverem i porównaj - niemniej się cieszę że jesteś zajarany i że Ci się podobało 
|
Oczywiście że się przejechałem.
Bym był zajarany to nie wiem ale po prostu poznałem mocno niedocenianego sprzęta który robi robotę mimo że może nie wygląda w przeciwieństwie do tych "wyglądających" kosztujących majątek i coś tam lepiej robiących.
Cytat:
Napisał Mirek Swirek
Hee... Że to dobry sprzęt i czy taki niedoceniany? A skąd dostał łatę "Debilka"? Bo jeździ i jeździ  Rozumiem, że piszesz o własnych odczuciach, ale z tą detronizacją to zaszalałeś. 
|
Nie sądzę bym aż tak przesadził skoro miałem okazję na 1100 i 1300.
Różnice są ale zależy do czego kto potrzebuje.
Klockowatość ponad 300kg jest i nic tego nie zmieni chociaż europy dobrze jeżdżą.
---------
Zawsze można powiedzieć że są lepsze tylko co tak naprawdę oznacza to lepsze , czy to samo dla każdego?
Jeden zwróci uwagę na wagę, jak ciągle podnosi to wiadomo.
Drugi na wygodę i masę gadżetów , inny na poręczność codzienną i do wszystkiego , ktoś tam potrzebuje 150KM mimo że nie bardzo jest gdzie to użyć a głównie używa programów jazdy oraz wspomagaczy elektronicznych by się nie zabić a jeszcze ktoś woli bezawaryjność/bezproblemowość i tzw nudę z którą zawsze pojedzie i wróci i nie musi mieć nadmiaru mocy wagi czy samopoczucia z powodu znaczka
/napisu na zbiorniku.
Z tego powodu produkuje się tyle rodzajów i modeli motocykli by każdy coś sobie dla siebie znalazł. Tylko w związku z powyższym po co kupować "komputerowy" motocykl z wielką mocą i kastrować go elektroniką chwaląc się ile to ma KM i ile pojedzie. Już wiem , na taki motocykl ktoś siądzie pierwszy raz w życiu i już się staje zawodnikiem i o to teraz chodzi , takich mamy motocyklistów.
Tematu nie napisałem by stawiać Devilkę na jakimś podium bo na tym podium można postawić dziesiątki motocykli a każdego z innego powodu ale po to by ktoś szukający lub zastanawiający mógł coś wstępnie o niej wiedzieć oraz by podzielić się swoimi wrażeniami.
A wiadomo że pierwsze wrażenia sporo mówią zwłaszcza porównując do innych motocykli którymi się jechało czy jeździło.
Czy komuś się to przyda czy nie wpływu nie mam.