Cytat:
Napisał Andrez
A ja własnie XRV zmieniłem na ST.
Bo gdzies za wolno było, bo odstawałem do grypy z która jezdziłem, bo pokupywali zetzetery, ducaty... Teraz żałuję. Tamta Afra była najzajebistrza.
|
No wiesz , grupę można też zmienić

Nigdy w życiu bym nie kupił motocykla tylko dlatego że "grupa" jeździ na innych , szybszych itd
Kupuje się dla siebie czy dla innych ?
Kiedyś na zlociku w górach pojawiły się trzy GSy , oczywiście kufry i inne obciążacze wisiały na każdym .
Jeden z motocyklistów był niski , miał obniżoną kanapę , obniżone zawieszenie a i tak z trudem się podpierał o ogarniał swojego GSa na postoju.
Chciał ruszyć coś poszło nie tak , przewrócił się , no to się dowiedziałem dlaczego gmole do żywego z obu stron porysowane.
Dwaj koledzy wraz z nim podnieśli mu motocykl.
Pogadałem z nim trochę , zapytałem dlaczego taka krowa skoro ma z nią ciągły kłopot.
Odpowiedział że koledzy go namówili , bo oni jeżdżą GSami i on też musi jeśli chce z nimi jeździć.
To jakaś paranoja mówię do niego , zobacz przyjechało trochę Afryk , jakieś inne motocykle i każdy z każdym jeździ nikt nie zmienia sprzętów bo koledzy mają.
Zastanowił się , chyba mu do tej pory nikt nie powiedział że można inaczej , normalnie a nie pod presją "kolegów" beemiarzy.
Tak mi się przypomniało.