Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 26.03.2023, 22:49   #38
Kazmir

Kazmir's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Kazmir jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 21 godz 1 min 41 s
Domyślnie

Żeby można cofnąć czas. Fassi, a jeszcze mam WSK 125 opłacaną na białych blachach z ostatniego roku działalności fabryki! Panie kruk i gratów na drugą całą i jeszcze zostanie na zapas części. Rozmyślam co z tym zrobić? Dwie koncepcje:
1.Wymiana na tokarkę, ale po co? Co ja będę toczył? Chociaż mnie ostatnio jakoś tak zakręciło w tym temacie.
2.Na auto, które będzie w miarę świeże?

Żeby mieć prawdziwego kumpla w niemcowni, lub innego kraju z którego jest szansa na takie auto co wyszuka, jak dla siebie to może i to dobra droga. Ostatnio się rozglądaliśmy z synem i po wielu dyskusjach padło na Mazdę CX-5
Dwu-litrowa benzyna z manualem i to wystarczy. Byłaby w miarę do ciągania jachtu, którego remontuje już 10 rok
Niestety nie mam nikogo z rodziny itp osób co mogłyby pomóc. Zresztą próbowałem kiedyś tutaj na forum, ale to była klęska. Kiedyś pomagałem serwisowo marnowałem swój prywatny czas ratując od sporych wydatków błędnych diagnoz. Potrafiłem jechać w niedzielę z bańką paliwa 30km w jedna stronę bo komuś z naszych zabrakło paliwa. Myślałem, że karma wraca. No nie! Nie w tym temacie.....
Sorry za OT jakoś Fassi poruszyłeś pewną drażliwą strunę.
Dobra nie zaśmiecajmy wątku.
Kazmir jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem