Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 06.05.2022, 23:58   #6
Mirek Swirek
BANDA LUBLIN

Mirek Swirek's Avatar

Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
Mirek Swirek jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 11 godz 24 min 23 s
Domyślnie

A ja na Majówie będąc, porozmawiałem z kolegą Andrzejem na temat jazdy Motórami. Powiedział mi, zsiadając z lekkiego (125cm), torowego zabijaki,(a po torze na naukach ganiał) jak to nieumiejętności techniki jazdy wybacza mu a Gs 12, jaki to jest wspaniały i samo jadący motocykl, nie wrażliwy na błędy kierowcy... Jak wspaniale się sam się prowadzi, żeby mu tylko nie przeszkadzać. Dopiero teraz wiedział, jak uniwersalnym i nie wymagającym jest duży Gs. Powiedział mi też, że moto z toru, trzeba umieć prowadzić, a Gs prowadzi się sam i w zasadzie każdy może nim pojechać...
Ja jako były użytkownik 1150, podzielam jego zdanie. To są bardzo dobre motocykle. Komfortowe, proste w prowadzeniu i w serwisie, ekonomiczne, świetne dla dwóch osób i na czarne stworzone. Magii i ognia od nich nie wymagajmy, bo to pomylone gary, podobnie jak jazda po szutrach, przy ich zawieszeniu i wadze.

Osobiście, choć 12 są nowsze i lżejsze i lepsiejsze, to 1150 dla mnie to wizualnie wzór moto z charakterem, a Adv, to wypas, a miałem oba, chętnie jak się uda, to do nich wrócę
Mirek Swirek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem