Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 13.09.2021, 21:02   #986
sysiek300

Motocykl: nie mam AT jeszcze
sysiek300 jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 1 dzień 6 godz 1 min 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał Faland86 Zobacz post
Kolega sierpniowa odebral tydzien temu. Nie sugeruj sie. Mnie zapisali na lipiec. Inni mieli sierpien i wszyscy czekamy. To jest jakas je***na polityka dezinformacji. Kazdy dealer dostaje inne info od jednego czlowieka z centrali. Tamten pacan zwyczajnie sie dobrze bawi. Ma w dupie i dealerow i na koncu ich klientow. Takie tematy powinny odbijac sie gleboko echem w Hondzie a taki po***b nie powinien pracowac. Dziwie sie tez, ze zarzad Honda Polska nie kwapi sie wystosowac do klientow przeprosin i wyjasnien tak jak to zrobila Yamaha. Jak by wszystko odbylo sie z elementarna kultura i profesjonalizmem to i do grudnia bys z usmiechem na buzi czekaj. A tak to jeden wielki ch***j!
Kto to jest w tym przypadku "importer" bo przez forum po dilera przewija się to okreslenie. Czytam Twój post i wydaje mi się, że importer to jakis prywaciarz ktory ma umowe z Honda że sciąga tu motocykle i rozsyla do salonów, to nie jest jakis oficjalny poważny oddział? Czy może jest oddział Honda Polska ale tylko sprawy biurowe a wynajmują prywaciarza do logistyki motocykli bo sam nie wiem? Może zależy ktory diler więcej posmaruje dostaje więcej i szybciej?

Ja sie nie stresuje, jakbym byl bardziej ogarniety, to bym sie zdecydowal w marcu i juz pol roku jezdzil ale cyckałem cyckałem i zamowilem dopiero w czerwcu jak juz nie bylo dawno od reki dostepne, a w marcu bym mial jeszcze za 23 000 starszy rocznik, nie siedze w temacie kupna w salonach, ale dziwna sprawa, ze nie maja na papierze jasno kto i kiedy dostanie, tylko wróżenie z tego co "system" pokazuje. Jezeli to co powyzej kolega pisze, ze jakis gosc robi w capa wszystki dilerow, to troche w to wierze, zgadza sie to z tym co moge sie domyslac, mianowicie dzwonie do dilera, ten przy mnie sprawdza system i mowi mi ze ... chyba juz do niego wyslali, ale postara sie upewnic sie jak jest i mi oddzwoni, juz dwa razy tak bylo i mi nie oddzwonil... ale po tonie głosu to i po tym co kolega wyzej napisal to wszystko mi sie zgadza ze ten diler nie ma zamiaru dzwonic do centrali bo czuje ze guzik sie dowie i go okłamią, a mnie moze tylko zapewniac ze jak bedzie zaraz do mnie dzwoni.
sysiek300 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem