Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 13.09.2021, 16:50   #4
pałeł
gsm: 512242193

pałeł's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
pałeł will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 23 min 26 s
Domyślnie

Jednak stwierdzam ze musze dodać... jesteście wielcy.
Ucieszony i zaciszem chodziłem juz od czwartku. Ilość osób pragnących kontaktu face to face, która zjawiła sie w czwartek była ogromna, szacun i chyle czoła nawet nie zdajcie sobie ile mi daliście radochy. Cieszę sie również ze znowu poznałem kilka dla mnie nowych twarzy a starych nkiów, jak wspomniał wcześniej mistrz tapicerów-Zet Johny w poście wcześniej.

Gdybym miał wam dziękować po kolei to musiałbym skopiować liste i do każdego cos dopisać, wiec dziękuje tym razem od tyłu czyli za to ze znowu kogoś zapomnę przepraszam, za opicie z trunków przepraszam, za odmowe kolejnej porcji również. Za abordaż na kajakach również tym razem byłem mniej przygotowany i wróciliśmy przed 16 ale na kajakach miało mnie nie być, tak wiec wybaczyć musicie nie przygotowanie, a naszego okrętu nie warto mijać, bandery pirackiej nikt nie wywieszał. tak naprawdę żałować tylko możecie. do tego tradycyjnie wielkie ukłony dla wszystkich niepijących bo jako banda mozemy być ciężcy do wytrzymania, podobno trzeźwy pijanego nie zrozumie. A wy dajcie rade.

Teraz czas na grupowe pokłony nie przypadkowo nie będę pisał nikiami kuchnia + organizatorzy i organizatorki, podlasiaki, przyszłemu tacie gratuluje ale chyba dlatego zostało robicie dobra robotę !!

a teraz piosenka
"możemy omijać brudy tego świata
możemy chodzić nie dotykając ziemi
kierować się wzniosłymi ideami
na rozstaju zmysłów dzieci przyszłości

to nic że ból rejestrujemy w naszych oczach
dogoni nas to co zabierze nam wszystko
słowa odbijane wyblakłymi tapetami
tuż za rogiem czeka rzeczywistość

los mierzy nas odległościami życia
ciągle uczymy się rozmawiać milcząc
los mierzy nas odległościami życia
ciągle uczymy się rozmawiać milcząc

to już wszystko"

Jeszcze raz dziękuje za wspaniałe chwile i rozpaczam ze rzeczywistość czaiła sie juz na asfalcie za brama !!
pałeł jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem