Cytat:
Napisał Lucky Luke
NA pewno będzie pięknie wyglądała , ale póki nie zrobisz konkretnych modyfikacji zawiasu , wydechu softu... do dalej będzie taki sam motocykl tyle że ładniejszy.
|
O patrz. Zapomniałem dopisać o wydechu. Wydech też na pewno będzie, ale czekam aż FMF się ogarnie i wypuści coś dedykowanego. Wleci FMF albo Yoshimura kompletne.
A co do zawiasu tak jak pisałem, czekam na Ohlinsa co oni tam fajnego wypuszczą - w CRF250 podobna jest super, ale jednak ze względu na zmienioną ramę jeszcze coś tam dłubią. Tam samo z przodem.
Na grupach czytam, że niektórzy dłubią z ECU od CBR. Podobno poprawia moc i moment, ale to na razie takie garażowe dłubanie i wolałbym tego na sobie nie testować.
Cytat:
Napisał dario9z
Szmery bajery, pełny wydech FMF, jakiś moduł do elektroniki, płyta pod silnik, porządna kierownica, hadbary, zmiana przełożeń i porządny zawias to recepta na sukces
|
Szmery bajery bo na razie są najlepiej dostępne

. O, o kierownicy też zaponiałem. Potem wleci nowa, ale na razie chcę przetestować na ile ta oryginalna jest plastikowa. Zębatek na razie nie ruszam, przeczołguje go na razie z KTMami i sobie radzi. Jak mi będzie momentu brakować to pomyślę.