Cytat:
Napisał Emek
Wielkie dzięki że ci się chciało. 
Na pewno się kiedyś przyda, natomiast namierzyłem tą ścieżkę w alltrails i jej wykonanie zajęło mi dosłownie 10 sekund wraz ze stworzeniem pliku gpx więc ułatwienie to w sumie niewielkie a wymaga jednak więcej zachodu niż klikanie w alltrails. Ja latam tylko po śladzie i nie potrzebuję wskazówek nawigacji ale do jazdy mieszanej będzie git.

Wydaje mi się, że opcja tworzenia jazdy na krechę gdzie nie ma wyznaczonego śladu trasy jak czasem w alltrails gdzie droga niby jest ale nie puści po niej nitki zdecydowanie lepiej idzie w tym programie co podrzucał @rumpel i @mygosia. Wymaga to lekkiego pitolenia żeby ślad był mniej więcej po śladzie drogi z satelity ale trochu praktyki i idzie jak złoto.
Wielkie dzięki wszystkim.
|
Pobawiłem się teraz tym alltrails i wystarczy że odznaczysz "Smart Routing" i przytrzymasz shift, żeby wyznaczyć szlak w lini prostej niezważając na jakiekolwiek przeszkody.
Poza tym all trails bardzo intuicyjny i przejrzysty. Zakładam że importowanie/eksportowanie tras/śladu też odbywa się bez problemu