Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 24.01.2021, 17:34   #58
zylek

zylek's Avatar

Miasto: Helvetia (BL)
Motocykl: CRF1000L, H701 E, betinka 300RE, Tryplak 765
Przebieg: 43kkm +
zylek jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 40 min 14 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Emek Zobacz post
Nie wiem czy dobrze skumałem. Od tych od Zen to masz tylko ten quilt i to prześcieradło. Materac to już inna bajka. Tak?
Finalnie materac też kupiłem od zenbiv. Na początku, kupiłem tylko quilt i prześcieradło. Materaca nie chciałem, bo ma przegrody wzdłużnie. Wolę poprzecznie, bo pomagają zatrzymać ciało na spadku. W sklepie próbowałem kilka materacy, w tym upatrzony wcześniej NeoAir XTherm z R6.9. Dla mnie porażka. W środku ma folię, więc przy każdym przekręceniu się na materacu szeleścił jak szalony.

Cytat:
Napisał Emek
Nigdzie nie znalazłem takiego filmu w necie żeby ktoś to wyjął z torby i zmontował żeby można ocenić ile to miejsca zajmuje.
Teraz ja nie rozumiem Chodzi ci o spakowany czy rozłożony?Spakowany to zajmuje tyle ile na zdjęciach. Rozpakowany i napompowany, tyle ile wymiar materaca . Prześcieradła nie rozpinam za każdym razem od quiltu, więc czas potrzebny na jego rozłożenie, to tyle co, na zaciągnięcie prześcieradła na napompowany materac. Zajmuje więcej niż rozłożenie śpiwora, ale nie więcej niż 30sek. Oczywiście jak chcesz zmienić konfigurację to trzeba rozpinać haftki, ale to nie jest upierdliwe, maks 2 min.

Cytat:
Napisał Emek
Prysznic STS to majątek. Mam go długo ale dopiero w tym roku mocniej był w użyciu. Polecam bo wchodzi w kieszeń a spokojnie na 1 zalaniu wykąpią się 2 osoby.
Emek o Peli to pisał w odniesieniu do kosmetyków które po glebach mi się rozlewały po torbach a nie o wożeniu w tym żarcia .
A ja mówiłem, że to fajny pomysł na delikatne rzeczy. Pasta czy żarcie, co za różnica!?
zylek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem