Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 13.12.2020, 23:49   #8
luk2asz

luk2asz's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: KrK
Motocykl: CRF1100
luk2asz jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 23 godz 22 min 57 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał rumpel Zobacz post
kiedyś jeździłem (jazdy wieczorne po robocie) na Czarny Groń bo po prostu było mało ludzi, wpływ na to miła podróż na pace Gazelami 4x4 pod wyciąg z parkingu a dodatkowo to był jeden z pierwszych ośrodków gdzie ratrakowano trasę w ciągu dnia przed jazdą nocną. Potem postawili krzesło które nie działało bo samowolka itp (nie wiem jak to teraz wygląda). Jeśli dobrze pamiętam to oba wyciągi to były tależyki. Dawno tam nie byłem więc nie wiem jak jest teraz. Na jeden dzień ok a potem można się zanudzić.
Co do tras to góra była fajna w miarę szeroka na na curving , dół stromszy i węższy.
Jak masz 18km to warto się wybrać i samemu sprawdzić, klimt był fajny i nie było problemu ze śniegiem. Niżej lodowisko więc można pobawić się na łyżwach.
Czarny Gron nie jest zły, jak wszysykie wyciągi są czynne to jest ok. Jak siedzisz kilka dni na miejscu i będzie śnieg, nie musisz być uważany ze szkółką to 38 km masz do Szczyrku. Jak jest śnieg to naprawdę jeden z lepszych ośrodków w Polsce. Tylko w tygodniu. No i na Pilsko też warto wyskoczyć. Na górę Żar się zastanów, tam jest wagonik jak na Gubałówce, a to znaczy wszyscy na raz po wyjściu z wagonu. Wszędzie masz dość blisko z Kocierzu.

Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka