Zbiorczo napiszę dla zamknięcia tematu.
Cytat:
Napisał pałeł
Nie szukaj problemu gdzie go niema! nie dorabiaj do tego ani ideologi ani żadnych podtekstów. Cieszmy sie ze możemy znowu sie spotkać nie wchodząc ani w to czy logo ci sie podoba czy nie, bijmy pokłony dla Sołtysa i Stopy ze maja energie i chęci, potrafią zmobilizować resztę i sie dzieje.
|
Gdzie Ty widzisz chłopie szukanie problemu. Weź się ogarnij z takim pisaniem. Wyraziłem swoją opinię. Jako aktywny czarnuch i robiący co mogę aby istniało FAT - jestem przeciw zmianie loga. Niemcowi to nie, a sami je usuwamy, na najważniejszym spotkaniu FAT?
Cytat:
Napisał wojtekk
Jurku - odpuść może?
Super, że chłopaki organizują!
|
Absolutnie nie chodzi mi o organizatorów i jak jestem i wdzięczny to nie będę przypominał. Promowałem i promuję. Sam to podforum zakładałem. Szanuje i mega doceniam. Zajebisci są. Oczywiście zamykam się i jeszcze wyedytuję tęczę
Cytat:
Napisał fassi
Dziewczyny, przestańcie! Ktoś wygłosił mała prosbe a wy nazywacie jakimś szukaniem problemów i wbijacie Jorgusia w ziemię. To nie jest krytyka organizatorów ale podprogowy przekaz historii tego zlotu i najlepszego motocykla od czasów wielkiego wybuchu. A ta prośba została już nazwana ideologia , dojdzie religia i jest konflikt zbrojny gotowy. Jprdl
Tak więc ja zapytam szanowne grono onanizatorskie czy młody i ambitny grafik da radę zrobić TEZ ze starym logiem dla starych ortodoksów i pierników.
Z uszanowaniem
Germanski najezdzca
|
Dzięki! Widać kto ze mną wódkę pił

. Fazik to genialny pomysł aby wersja klasyczna była i dla NAT
Cytat:
Napisał stopa-uć
NIE MA AFERY
To konstruktywna dyskusja.
ciał
|
Dzięki Stopa ! Przepraszam za namieszanie - nie było moim celem odsunięcie idei wątku. Już się zamykam. Dziękuje za organizacje, czas i zrozumienie ortodoksa