Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 25.02.2020, 22:11   #6
consigliero
Ajde Jano

consigliero's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
consigliero jest na dystyngowanej drodze
Online: 9 miesiące 2 tygodni 16 min 44 s
Domyślnie

Zasadniczo oferta od Onufrego, pokrywa się z tym co daje dealer jeżeli chodzi o kwotę. Może nawet jest 2 PLN więcej, ale lepiej dać zarobić swojemu, a warunki chyba lepsze niż pakiet z PZU. To ostatnie zleciłem mojemu panu od ubezpieczeń aby się przyglądnął co się dzieje w firmie w której pracuje. Planując ten tydzień liczyłem na lepszą pogodę, aby spokojnie pojechać po motocykl i wracać do domu tak z tysiąc kilometrów. Obecna sytuacja za oknem nie napawa mnie optymizmem, nie wiem co będzie jutro bo chciałbym aby zamknęli styropian na elewacji. Plan był taki aby wracać przez Tykocin a następnie wzdłuż granicy na południe. Teraz może tylko Tykocin i bardziej prosto do domu, na przykład Nałęczów, chyba mają tam jakiś basen. Wybór szczęśliwego numeru też nie był prosty, trzynastek nie było z kilku tablic od numeru 035 do 049 wybrałem 049 bo tylko ona wpadła w oko. Niestety obecne tablice zaczynają się tak że kojarzą się bardziej z kościołem niż z Krakowem, może w Busku było dokonać rejestracji, ale już raz miałem samochód z TBU i żona się ze mnie nabijała.
consigliero jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem