Cześć ď
Obiecałam napisać post o miejscu, gdzie w Rosji można znaleźć różnego rodzaju ekwipunek.
Od razu powiem, że ja nic nie sprzedaję i nie robię nikomu reklamy, a wszystko o czym napiszę, wynika z mojego własnego, wieloletniego doświadczenia.
Turystyka i sport w Rosji ogólnie są bardzo popularne. Jeśli mówimy o turystyce na tak olbrzymich terenach jak rosyjskie, każdy może znaleźć coś dla siebie: lasy, szybkie rzeki, góry, morze. Jednak oprócz chęci każda wyprawa wymaga odpowiedniego przygotowania, gdzie ekwipunek zajmuje jedno z pierwszych miejsc.
Sportowe sklepy sieciowe w Rosji są. Jednak nie zawsze można w nich znaleźć odpowiednie rzeczy. Waga za duża, objętość nie ta, materiał nie pasuje.
Pokażę miejsce, gdzie od ponad 15 lat jest możliwość wybrać odpowiednie dla siebie. To centrum handlowy pod nazwą "Extreme"
(
www.extreme-shop.ru), specjalizacją którego jest wyłącznie wyposażenie do sportu i turystyki.
Schemat1.JPG
To trzypiętrowy, z dodatkowymi halami targowymi, centrum handlowy, a w jego pomieszczeniach znajduje się ponad 500 różnych sklepów. To dłuuuugie 3 korytarze na każdym piętrze.
Коридор 11.JPG
Na parterze są sprzedawane rzeczy do sportów miejskich: rowery, hulajnogi, rolki â w lecie i wszystko do sportów związanych ze śniegiem: sanie, narty, snowboardy â w zimie. Oprócz tego tu można znaleźć towary do siłowni i dowolne jej wyposażenie, suplementy diety, etc.
Тренажеры.jpg
Na 1 piętrze jest wszystko dla turystyki: namioty, śpiwory, plecaki, worki hermetyczne, ubrania do lasu, do wypraw w góry, do wypraw wodnych, buty, etc.
Выбор рюкзаков.jpeg
Палатки.jpg
Большой магази.jpeg
Продажа спальн
.JPG