Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.05.2018, 14:35   #49
Gilu

Gilu's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
Gilu jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 godz 54 min 49 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał rrolek Zobacz post
Witam

Gilu, kozak jesteś. Że sam, że w jakiś (na oko z fotek) "korkotrampkach" że Opolonok prawie z biegu.
Terza mieć fantazje albo lekkiego zajoba
Ja ten kawałek na południe od połoniny Kuk bardzo lubię. Nikt tam prawie nie jeździ. Problem od czerwca do września że dużo zwierząt (i jakiś bardziej mam wrażenie płochliwych niż gdzie indziej) tam wypasaja.

Dawaj dalej z detalami.

Pozdr
rr

Trochę przed tym Kukiem czułem się nieswojo,zadupie konkretne w prawo i w lewo wąwozy i ani śladu czyjejś obecności a do domu daleko

Ten podjazd ciężki tak na 90 procent moich możliwości,bez bagażu myślę że łykną bym go bez większych problemów
Po trzech dniach jazdy po trudnym terenie w Rumuni byłem wjeżdżony a z racji że mieszkam w górach takie podjazdy to chleb powszechni

Fotki z wczoraj

20180519_164928.jpg

20180519_164950.jpg

A korkotrampki,dokąd dalej dotąd jeździłem 2x Kirgistan raz Maroko jeżdżę w takich butach i bojówkach ze względu na wygodę,na wyjeździe staram się jeździć ostrożnie u siebie kiedy z chłopakami jest zapierdalanie bym się nie odważył w Rumuni byłem zły na siebie i trochę się stresowałem ale na Ukrainie to był poza kilkoma podjazdami lajcik

Ostatnio edytowane przez Gilu : 20.05.2018 o 15:22 Powód: ps
Gilu jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem