03.01.2018, 14:37
|
|
Gość
|
Cytat:
Napisał Gero
Przeczytaj raz jeszcze, i postaraj się mocniej - może dotrze.
"DUBEL, napisałem BUBEL - to twoja wypowiedź dotycząca długości dnia na Nordkapp w miesiącu lutym (druga połowa). Gowno wiesz a sie madrzysz, te strone to se mozesz wiesz gdzie wsadzic
Sprawdź raz jeszcze: nie musze wiem co mam za oknem
https://www.timeanddate.com/sun/norway/nordkapp?month=2
Jeżeli chodzi o transport zwłok, to uważam że masz nieźle namieszane we łbie i jeżeli masz z tym jakiś głębszy problem to nie zaglądaj już do tego wątku, proszę. Dla ciebie to w glowie. Jesli nie rozumiesz co to ubezpieczenie i do czego sluzy. Jesli nie jestes w stanie zrozumiec zagrozen jakie beda na ciebie czychac to nie moj problem. Nie raz juz byly zbiorki i kombinacje by przetransportowac kierownika po wypadku bo nie przewidzial takiej ewentualnosci.
Ogólnie rzecz biorąc to moja decyzja, robię to tylko dla siebie. Byłem tam latem, to była pierwsza wyprawa moja Afrą i było zajebiście, teraz chciałbym tam pojechać zimą. Czy komuś się to podoba czy nie. Zbędne są komentarze typu, że zimno, że ciemno...
W związku że macie mega duże doświadczenie, postanowiłem dodatkowo zapytać tak żeby się jak najlepiej przygotować."
|
Tak ze ten to tyle co mam do powiedzenia w temacie
|
|
|