Cytat:
Napisał fassi
Nie wierze....
Gosc chce zrobic wyrype ciekawa i spelnic marzenia a na Forum Afriki Twin Peel (slownie: africatwin.pl) a juserzy pisza o transporcie zwlok i porownaniu tego wyjazdu z piciem wody z kibla...
Moze swiety czas znalezc za sponsora beemwu i plajtujacego turatecha? Forum milosnikow wyjazdu na kawe na rynek miasta w temp. pow. +20st  ?
Ja pierdole, co sie z tym swiatem dzieje.
Gero!! Olej to forum i nie pisz tu wogole bo sam widzisz jak gawiedz patrzy na Ciebie. Za pare lat bedziesz zgloszony do odpowiednich sluzb i zabiora Cie o 5tej rano.
Napisz do mnie Twoj adres mailowy a skontaktuje Cie z ludzmi ktorzy znaja temat i z checia Ci pomoga. Ba, oni uwielbiaja takich jak Ty, dlatego tych ludzi (co takie wyjazdy lubia) juz tutaj nie ma.
pozdrowka i 3mam kciuki
fazik
ps. jak orzel chce wzleciec to kupa nieudacznikow trzyma go za nogi i krzyczy: Nie rob tego, to niebezpieczne i mozesz spasc na ziemie...
|
Fassi widzę ze pijesz miedzy innymi do mnie to odpowiem szybko i zwiezle.
Lubie ludzi i im pomagać, co nie co na temat Norge wiem i chciałem podpowiedzieć. Po pierwszej odpowiedzi członka ... (FAT), założyciela tematu, w której nazywa mnie BUBLEM mam go głęboko w dupie i niech se radzi ham jak nie potrafi z kulturą się odezwać.