Cytat:
Napisał voxan69
Kolego mirkosławski oczywiście, że każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii tylko nie dorabiajmy legendy do Xch bo jest wiele lepszych duali od niego
|
Każdy chwali co ma lub chciałby mieć. Trzeba to uszanować i nie ma co się spinać choć można się niezgadzać.
Nie pamiętam, w którym temacie przeczytałem, że LC8 nie jest wyznacznikiem niczego i jest dużo lepszych motocykli w tym segmencie. B chciałem zapytać autora o wskazanie przykładów bo, przyznane szczerze, w tym segmencie dla mnie ten motocykl nie ma konkurencji - jest LC8, długo nic i potem ciepłe kluchy. I, gwoli jasności, kierowała mną szczera ciekawość któreż to motocykle są aż tak dobre, że Dzik odpada (nie jestem w stanie na szybko wskazać motocykla ze zbliżonym rozkładem masy, charakterystyką pracy silnika czy odpowiednim zawiasem). No ale wiadomo: wywołanie do tablicy, rzekome podważanie forumowego autorytetu itp wywołałyby kolejny opad gówna zamiast merytorycznych argumentów.
Apeluję: skupiajmy się na dyskusji, miejmy wzgląd na formę co by jakaś wiedzę zyskać.
A propos: latałem EXC, usiadłem na 2 km na XCh i latam LC8. Porównywanie tych motocykli to jak zestawianie stroju Borata ze smokingiem. I w tym i w tym idzie popływać, i w tym i w tym pójdziesz do ślubu tylko pytanie: po ch*j?
Pewien margines jest i na wszystkich trzech można robić pewne rzeczy ale nie wciskajmy sobie na wzajem rzeczy, które wiemy wszyscy na starcie.
Czuwaj.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk