Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 17.11.2016, 19:45   #2
WojtekBBI

WojtekBBI's Avatar

Miasto: Szikago
Motocykl: Była ST, była DR, była RD03 Rejli. Czas na LC8 Ładwenczer. KTM690R. ATRD07. KTM 950SE
WojtekBBI jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 13 godz 36 min 16 s
Domyślnie

Napisze tu bo za bardzo nie wiem gdzie.
Otoz stalem sie szczesliwym posiadaczem halogenow HELLA MICRO. Mam zamiar zamontowac je w motocyklu i jest jedno ale. Niepokoja mnie zarowki tzn H3 55W. Nie chce obciazac az tak instalacji bo 2x55=110W. Jakoze technika poszla ostro do przodu chcialbym zalozyc tam zarowki LED. Czy ktos moze ma jakies doswiadczenie z zarowkami LED? Na ALEDROGO jest tego masa. Ktore brac a ktore omijac? Co jeszcze mozna tam wlozyc? Podobno mozna dac HID-y ale tu moja wiedza jest znikoma. Ktos moze cos polecic zeby swiecilo i nie gotowalo instalacji?

PS. Tak wiem ze sa to uniwersalne przeciwmgielne halogeny. Wiem tez ze konkretne swiatlo daja HALOGENY LED jednak nie chcialem pakowac paru stow w taki wynalazek ktory smazy wiewiorki(A czesto pada tam cos na plytce i dupa. A w tych wystarczy zmienic zarowke)
Halogeny te beda bardziej dla lansu( AFRYKA sprzedana a KATem po nocy strach jezdzic) tzn abym byl lepiej widoczny dla innych uczestnikow ruchu I moze poznam jakichs nowych kumpli na GiejeSach
Załączone Grafiki
Typ pliku: jpg 5034_1_md.jpg (70.6 KB, 281 wyświetleń)
WojtekBBI jest online   Odpowiedź z Cytowaniem