Cytat:
Napisał Adagiio
Kilkanaście lat temu przyjeżdżali ci którym się wydawało ze mogą robić co zechcą w Besk idzie Niskim. Rozjeżdżali zwierzęta, jeździli rolnikom po uprawach, szkółkach leśnych, terenach łowieckich itp., mając w dupie że wyrządzali innym szkody. Przez takich zjebów w lasach wiszą linki a na dróżkach prowadzących do lasu przez prywatne pola, sfrustrowani i bezsilni mieszkańcy zastawiali pułapki. Na Ukrainie takich problemów jeszcze nie ma, ale żeby tak pozostało wypada szanować mieszkańców i nie pałować po wsiach, tylko pyrkać żeby nikogo nie wkurwiać i nie wyrządzać szkód.
|
Adagiio, jeździsz wiecej po RO. Jak pojezdzisz wiecej na UA to możesz krytykować. Nie bylo Cię więc nie pouczaj

Zawsze może ktos nawywijać.
Mnie akurat obrzucili kamieniami koledzy, którzy chcieli być szybciej ode mnie. Tylko po co. Wystarczylo powiedzieć i bym ich puścił.

Dla mnie ważne jest aby dojechać do celu, choćby ostatni

I jeszcze raz wielkie dzieki dla Puszka i Mirmila. Co za organizacja, po podjezdzie Śmierci, za 3 razem ale tym dla chłopaków nie dziewczynek, nawet piwko czekało. Organizatorzy pytali chcesz jeść pić- jest w landku