Wątek: Nowa Afryka
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 28.11.2015, 15:15   #8
sagattic

sagattic's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Przebieg: za mało
Galeria: Zdjęcia
sagattic jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 1 dzień 15 godz 11 min 5 s
Domyślnie

borys - czytaj teraz co Ci odpiszę, bo nie będę się powtarzał

borys:
"Nawiązałem do skuteczności nazistowskiej propagandy a nie bronię BMW-owskiej racji stanu, jak to przedstawiasz. Przyznasz, że mało jest konkurencyjnych do nowej AT sprzętów w cenie 106tys zł?"

W tym pojedynczym poście nie bronisz, ale w wielu innych odniosłem takie wrażenie. Sorry, że oceniam Twoją osobę po wszystkich Twoich postach, a nie po pojedynczej, wyrwanej z kontekstu wypowiedzi
Co do propagandy - Z jednej strony chodziło mi o ironiczny kontekst tego adania, z drugiej strony chyba nikt na forum nie powiela ani nie broni stwierdzenia, że nowa AT jest 2 razy tańsza od konkurencji. Była to POJEDYNCZA, OPŁACONA wypowiedź pracownika HONDY, a nie powszechny pogląd na forum AT. Jesteś chyba jedynym użytkownikiem forum, który przyjął te słowa poważnie.
A wciskając ten pogląd w gęby kilku tysięcy użytkowników forum, sam stosujesz goebbelsowską propagandę

borys:
"Czy fakt, że jeżdżę między innymi na GS-ie powoduje, że mam się zamknąć?"

A broń Cię Panie Boże!!! Zrozum, że naprawdę nie jesteś tutaj "obcy", nikt nie chce żebyś na forum AT czuł się intruzem. Ale zrozum też, że co jakiś czas (w zasadzie non-stop) będą leciały "prztyczki" z racji dosiadania GS-a.
Poczytaj sobie dyskusje z Orzepem a dowiesz się, że nawet z takim bawarskim infiltratorem jak On fajnie się "kłóciło", każdy zachowywał zdrową dawkę dystansu do siebie.
Fajnie byłoby poczytać przemyślenia Orzepa w tym wątku, nawet pomimo że się nie znał, w końcu dosiadał GS-a...

Ostatnio edytowane przez bajrasz : 29.11.2015 o 13:32
sagattic jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem