Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.04.2008, 09:54   #129
hubert
Jaki świeży jaki świeży ??

hubert's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
hubert jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Via Michelin Zobacz post
Dzięki chlopaki. Nie gniewajcie się, bo mam prawo pytać. nie znam nikogo z Waszych ludzi a jedyne co kształtuje moją wiedze to rozmowy z kumplami, ktorzy nie maja pochlebnego zdania o Was.

Podobno jak ktoś Wam nie pasuje lub jeździ innym moto to wykpiwacie go, ośmieszacie i były podobno takie przypadki..
He he czy Ci kumple to przypadkiem znany wszystkim Łoś

Nie wiem skąd takie opinie ale na każdym zlocie trafia się spora grupa osób na innych motocyklach niż Afryka czy Trampek, co więcej sporo z tych motocykli to nawet nie enduro turystyczne ale jakaś armatura, ścigacz itd Jakoś nie zauważyłem żeby Ci ludzie byli traktowani jakoś inaczej ...

Przypuszczam że opinie o jakich mówisz mogą wynikać z czystej zawiści

Via Michelin to nie jest żadne MC więc nie ma co się nas bać he he

A tak w ogóle to serdeczne dzięki dla Wasilczuka wraz z ekipą za zorganizowanie prześwietnej imprezy ...... oj działo się działo My już od wczoraj siedzimy w ciepłym domku bo zjechaliśmy do Warszawy na ślub Zibiana i Irenki i nie było sensu już wracać w taką parszywą pogodę Wasilczuk, mam nadzieję że jeszcze kiedyś będziesz miał ochotę zorganizować jakiś zlocik bo tereny masz tam przepiękne Jeszcze raz dzięki ....

Ostatnio edytowane przez hubert : 20.04.2008 o 10:01
hubert jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem