Witam. 
Jak już pisałem, na innych forach, nie odpowiadam na posty mnie osobiście dotyczące. Ale jeśli ktoś mówi że jestem złodziej, a ktoś inny odpowiada że prawda leży pośrodku - muszę zareagować.
Na Waszym forum komentarze były najbardziej obiektywne. Pisaliście merytorycznie. Dziękuję. 
Czytałem z uwagą Wasze posty. Teraz odpiszę. 

Cytat:

Napisał  e200g_

Czyli co? To by było na tyle   

| 

Cytat:

Napisał  blink

Obawiam się że tak się to może skończyć. Ostro uderzyli z kopyta, bo jak za taki papier to cena skromna. No a tematyka pisma w sumie 'niszowa' jak na nasze warunki i pewnie mało potencjalnych odbiorców. Obym się mylił... 

| 

Mylicie się. Nie padamy, nie padniemy. Przetrwamy kryzys. 

Cytat:

Napisał  wilqu5

niestety dzisiaj pojawiła się także informacja na ich forum że kolejne numery będą łączone po dwa (dwumiesięcznik) lutowy z marcowym i kwietniowy z majowym, więc to już całkiem nie wróży dobrze... 
choc obiecali że prenumeratorzy dostaną wszystkie numery tak jak było zapowiedziane 

| 

Cytat:

Napisał  Stringers

To niby jak? Zapłaciłem za 12, a dostane 6 bo będą połączone? 

| 

Prenumeratorzy "roczni" dostaną 12 wydań albo zwrot pieniędzy - jeśli upadniemy. Ale nie upadniemy. Wierzcie mi. 

Cytat:

Napisał  sambor1965

Czyli po polsku...  
Znam obu gosci, Macka i Mariusza. I pozwole sobie nie miec w tej sprawie zdania. Proponuje rozwage w dalszych sadach i postach. Pamietajcie ze prawda lezy zawsze posrodku. 

| 

Sambor, myślę, że chciałeś dobrze. Dzięki. Ale krew mnie zalewa. Wina pośrodku?!!!

Idziesz ulicą i widzisz biedną kobietę. "Dam pani 5 zł" - mówisz i wyciągasz portfel żeby dać jej tego piątaka.W ostatniej chwili czujesz jednak od niej wódę i widzisz w jej kieszeni flaszkę. 
Oj, nieładnie - myślisz - dam te 5 zł na WOŚP. I dajesz, bo akurat obok przechodzi wolontariusz.
A kobita zaczyna wrzeszczeć na całą ulicę, że jesteś oszust, bo jej nie dałeś piątaka, a obiecałeś.

Według Ciebie - wina leży pośrodku 

. 

Cytat:

Napisał  tango

Tresc sprostowania (wypowiedz Pana Ignatowicza) zostala zamieszczona w lutowo-marcowym numerze. Jest tam rowniez informacja, ze prenumeratorzy otrzymaja 12 wydan. 
Sama gazeta troche sie zmienila, nie jest takze klejona ale zszywana. 
(wczoraj zanabylem w empiku) 

| 

Pozwólcie, bez marudzenia, negatywnych komentarzy, ciamkania 

przetrwać nam okres, w którym w ciągu dwóch tygodni wycofało nam się czterech reklamodawców każdy po jedna strona reklamy x 4 tysie. Musiałem zareagować. Zszyłem. Zrobiłem tymczasowo dwumiesięcznik. Zrozumcie - plz 

. Ale nie padliśmy. i nie padniemy. 

Pzdr
M