Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 16.02.2009, 21:49   #6
Robert Movistar

Robert Movistar's Avatar

Motocykl: RD04
Robert Movistar jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 dni 4 godz 29 min 4 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Izi Zobacz post
ty, ale my tak zawsze mamy jak gdzieś tam pojedziemy, nie meldujemy się, pieczątek nie zbieramy, tylko dzida, trzoda i najebka, myślałem że to norma jest, a tu ludzie jakieś problemy widzę mają, nie wiem o co chodzi w ogóle?
Robciu, nie na kogo się trafi, tylko kto jedzie,
acha jedziemy razem w tym roku to Chin, zapomniałem Ci ostatnio powiedzieć, tak że się gotuj, bo Africę masz już prawie gotową, jeszcze tylko rury poprostuję, bo się troszkę przygieły po sobocie (wiesz śnieg spadł i nie wyhamowałem, ale będzie pan zadowolony)
Ja tam wymagający nie jestem, wybrzydzać nie wybrzydzam. A rura, to rura, najlepsza ze striptiserką Wtedy najbardziej jestem zadowolony.Coś ty taki zdziwony że w połowie lutego śnieg masz? Przestan jarać to gówno, bo już kompletnie łeb ci wypali. Jak z tyłu klocków nie ma, a z przodu są tylko na jednej tarczy i na dodatek krzywej, to się nie dziw, żeś się wyp.....ł
Z tymi Chinami to jak już, to daj znać ze 3 dni przed wyjazdem, co bym zdąrzył żonie i dzieciom powiedzieć. Bo ostatno gadałem 2 lata przed wyjazdem, a na 1 dzień przed jak zacząłem się pakować, to było zdziwienie

Sory Drodzy Państwo za zamieszanie w wątku.
Robert Movistar jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem