Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11.02.2015, 21:54   #2
ziutek2002
Tomaj

ziutek2002's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Nekla wlkp
Motocykl: RD07,CRF1000L/DCT, XL600V
Przebieg: znośny
ziutek2002 jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 dni 6 godz 11 min 14 s
Domyślnie

NEXT22

Dzięki za info, twierdzisz że mógłbym wstawić dwa np z RD04? Gdybym nawet dokupił jeden to tamten i tak musiałby zostać, przecież zasila 1gar. gdzieś go wsadzić ...e nie technicznie). Albo dwa osobno albo jeden. Jeśli znajdę jakieś info na temat ich zamiany to wtedy bydź może dokupie sobie jeden awaryjny tak na wszelki wypadek na jakieś dalsze wypady.
Nie wiem czy to wina uszkodzenia ale przed wysłaniem przepiąłem nachwilę kanały (wtyczki kompletne 2pin+4pin z jednego gniazda na drugie w tym module) i w jednej z dwóch opcji nie paliła się kontrolka biegu jałowego - pomyślałem chyba nie można tego modułu zamienić z innymi poniważ sama ta próba pokazuje, że gniazda nie są 1 do 1.

PIOTREK K

Gość zszedł mi z tym modułem do 650zł ale to i tak drogo (przynajmniej z tym co twierdzi firma że naprawią mi go max do 350zł). Jeśli chcesz podeślę Tobie tel. do niego. Umówiłem się z nim, że będzie go miał do mnie zarezerwowanego do czasu naprawy mojego tj jakieś 2 tyg.

Jeśli istnieje możliwość podmiany (jak pisze next22) to sęsowniejszy jest zakup dwóch nowych. Wtedy to wydatek koło 500zł a tak masz za 650zł 25 letni moduł. Stary naprawiony zawsze może służyć jako awaryjny.

Ostatnio edytowane przez ziutek2002 : 11.02.2015 o 21:56
ziutek2002 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem