Z tymi 400V to chyba przesadziłeś. Sygnał z modułu bedzie miał chyba charakter bardziej "elektroniczny" i wartość mierzoną w mV.
Wyszło mi, że to około 30 mV, ale mogłem coś z pomiarem popierniczyć. Musze to jeszcze porównać z sygnałem na pozostałych cewkach.
Połaczenia przedmiotowego przekaźnika są te same we wszystkich modelach czyli sygnał z CDI idzie na jedną z cewek, obrotomierz i nasz nieszczęsny przekaźnik do wysterowania pompy paliwa, drugi daje stałe napięcie spod bezpieczników i stacyjki na przekaźnik, a trzeci to bezpośrednie połączenie przekaźnika z pompą paliwa.
Natomiast czy same przekaźniki są te same - wątpie. RD07a ma już zupełnie inny moduł, impulsator i po jednej cewce na dwie świece, wiec impuls może być inny, ale z kolei ten sam impuls idzie na obrotomierz i powinien być taki sam jak w innych modelach. Nie wiem. W RD04 i RD07 powinno być to samo, ale głowy nie dam, bo mimo wszystko moduły są innne.
Interesuje mnie bardzo wartość tego sygnału z CDI (RD04), bo nie wiem czy mam grzebać w instalacji, czy rozglądać się za przekaźnikem.
A jak się wk...wie to se Mikuni sprawie i będę miał cały przekaźnik w d...

W sumie koszty podobne.