Wątek: Nowa Afryka
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 06.11.2014, 13:06   #11
Dubel
Gość

Online: 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał fassi Zobacz post
Redrobo, w afryce ten test raczej nie nada bo wal korbowy predzej zatrzesz Skrzynia biegow z auta bedzie lepsza i mozesz moja benzyna wymyc i wydmuchac

Narazie inni zawsze naprawiaja, wiec moje moto zawsze dawalo rady, choc tam wielce niegdzie nie bylo

Lepi, oczywiscie ze jestem nia zainteresowany, widziales juz filmik jak bede leciec do salonu
Uwazasz ze test porownawczy skrzyni i lancucha bedzie miarodajny
Teraz jasne z kad tak wyrafinowany servis moto. A druga sprawa bys sie kiedys nie zdziwil jak Twoje zaniedbania i czekanie az cos sie rozleci zaskutkuje wypadkiem, kalectwem albo ...
Mhv
Proponuje poszukaj w necie budowy lancucha typu o-ring lub x-ring
w tych lancuchach sa zastosowane uszczelniacze w karzdym ogniwie ktore blokuja dostep pylkom i wodzie za razem pilnujac by smar nie wyciekl z srodka.

Jorge
Jaki agresywny
Ja wszystko pisze z usmiechem i dbam o czytnosc watku a tak na powaznie raz mnie po oczach powielanie legend i basni oraz wynoszenie swoich ideologi nad wszystkie i dopisywanie jej niestworzonych zalet. Tak w motocyklach jak i innych strefach zycia staram sie byc realista
No i troche usmiechu przy przekomazaniu sie tez jest

Pozro All

Pozdro

PS. Koniec offtopa lecmy dalej o nowej Afri i o tym jaka jest a nie jaka sobie wyobrazamy ze bedzie

Ostatnio edytowane przez Dubel : 06.11.2014 o 13:11
  Odpowiedź z Cytowaniem