Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 16.09.2014, 23:46   #8
wojtekm72

wojtekm72's Avatar

Miasto: Lubaczów
Motocykl: RD07A, XR 400
Galeria: Zdjęcia
wojtekm72 jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 9 godz 17 min 42 s
Domyślnie Dla Roberta, Marka i Damiana, Zbyszka, Hipolita , Majkiego i Jurka

Trochę popiłem więc zbiera mnie się na sentymenta. Wiem, że Robert vel Śmigacz się nie obrazi, to piszę w jego temacie. A mieli jechać z Nami . Szkoda. Lejce mi popuściły wiec wiedziałem, że nie wytrzymam. Pils i Tomek z którymi byłem w Albanii rok temu pojechali do Rumunii, więc jak nikt się nie odważy dojadę do nich. Na pozytywnie odpowiedzieli Zbyszek i Hipolit. I tak wyjechaliśmy. Droga od Krościenka do Turki wiła się dziwnymi znakami we mgle i mżawce. miałem ochote odpuscić pierwszą część planu ale towarzysze nie zawiedli, widoczność na kilka metrów, im wyżej tym gorzej, ale jedziemy . Przez Libuchorę, odwiedzając babuszkę Olgę na Pikuj we mgle. Pomijam krowią ścieżkę , która w zeszłym roku trochę nam przysporzyła kłopotów, ponieważ tym razem było sucho i nudno .
DSCF4827.jpg

DSCF4831.jpg

DSCF4835.jpg

DSCF4838.jpg

DSCF4843.jpg

Po drodze żadnych kontroli drogowych, dmuchania w balonik i.... Ale o tym już towarzysze broni mam nadzieję napiszą bo ja nic nie widziałem ani nie słyszałem kropka
Szczęśliwie dotarliśmy do Vołowca do miejsca na które miał czekać Siergiej z Szuter Party..... Niestety już tam nie pracuje, ale ceny i warunki klimatyczne się nie zmieniły. 150 UAH za noc/4os. Wychodzi po 12 zł. za noc w godziwych warunkach. Jest spanie, jest żarcie, a połoniny blisko. Kiedy Lena wysyła mi s-ms " kanapki w lodówce , przywieźć ci , się zdenerwowałem i wyłączyłem telefon. A kiedy się stęskniłem za cywilizacja Majki pisze: ..... my w Vołowcu ... I gadki do północy, a następnego dnia razem na połoniny. Niestety nie wszyscy. Hipolit do tablicy.
W cztery motocykle na Borżawę:
DSCF4849.jpg
DSCF4850.jpg
DSCF4858.jpg
DSCF4859.jpg
Następnego dnia Majki i Jurek wracają do PL, szkoda, mieli by frajdę jadąc z nami. Pamiętając wyjazd na Krasną z przed roku poprzez próg wodny, robimy wjazd na Krasną od strony Ust Czarnej. A sama droga do Ust Czarnej jest super, przez przełęcz Przysłup.
DSCF4861.jpg
DSCF4864.jpg
DSCF4865.jpg
DSCF4868.jpg
W kierunku na Krasną
DSCF4871.jpg
DSCF4875.jpg
DSCF4878.jpg
DSCF4887.jpg
DSCF4889.jpg
[ATTACH][ATTACH]50025
Załączone Grafiki
Typ pliku: jpg DSCF4892.jpg (857.0 KB, 15 wyświetleń)
Typ pliku: jpg DSCF4893.jpg (674.0 KB, 16 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez wojtekm72 : 17.09.2014 o 00:38
wojtekm72 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem