Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 27.12.2008, 16:01   #22
Wiciu

Miasto: Wrocław
Motocykl: Może kiedyś :)
Wiciu jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 1 dzień 9 min 9 s
Domyślnie

Jak nie macie nic przeciwko, to i ja sie dolacze. Ostatnim razem przyjechalem do Irlandii na Trampku i wyspe zjezdzilem calusienka - w zasadzie tylko Dublin (celowo) ominalem. Kazda wolna chwila to byla chwila na motocyklu i przez pol roku troche sie tego nazbieralo. Pozwole sobie zapodac kilka fot (coz,nie kazdy jest fotografem )

To tak na szybko bez ladu i skladu. Ogolnie tereny super na motocykl, zwlaszcza, ze jest gdzie zjechac z uliczek w bok. Nie zamienilbym sie na Polske w zadnym wypadku, ale nowe doznania gwarantowane. Wiem, ze to nie po drodze (o ile ktos nie pojechal tu dla kasy, jak ja), ale warto! Co do dojazdu, bo ktos pisal, polecalbym zdecydowanie prom Rosslare (IRL) - Cherbourg (F). Ceny są w normie, a omija sie cala Anglie. Ja w ten sposob wracalem i wyszlo mnie w sumie taniej niz w kierunku do Irlandii (z Dunkierki do GB, ladem do i Hollyhead do Dublina drugim promem; nie wspominam, ze to byl listopad, snieg, grad, przymrozki i odebralo mi mozg ) a i pospac na promie mozna i zjesc cos jak czlowiek.

A teraz... No dupa, tym razem jestem bez motocykla, ktory czeka na wiosne i wlasciciela. Zazdroszcze kolegom, ktorzy moga poszusowac po Irlandii!
Wiciu jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem