To już ostatni wpis.
Robi się szaro i zimnawo ostatni rzut oka na Połoniny i wracamy
DSCF3838.jpg
Nasze motorki dzielnie czekają na swych właścicieli na półce pod Pikujem.
DSCF2018.jpg
Droga obraliśmy inną niż wjazd i jest bardzo stromo i ślisko robię kilka razy "paciaki" (upadki na bok przy zerowej prędkości). Wojtek tylko się pyta , "a po co" Po drodze jeszcze kilka błotnistych przepraw
IMG_5085.jpg
IMG_5083.jpg
Dojeżdżamy do końca tej morderczej trasy dobrze, że było w dół. zjechaliśmy do sąsiedniej doliny do wioski Husne.
IMG_4312.jpg
Ruszamy w kierunku Boryni i dalej na Turkę zaczyna robić się ciemno.
Dopadamy asfaltu i gaz do dechy. Przed Turką na stacji gdzie Jedrus wymieniał ojej tankujemy do pełna i dalej gaz. W Starym Samborze żegnamy się z Wojtkiem który jedzie do znajomych. My gonimy na granicę przed granica jeszcze zakupy.Odprawa błyskawiczna i lecimy dalej.
W Birczy ja na Przemyśl a Marek z Damianem w kierunku Rzeszowa.
Spotykam się z Markiem w Rzeszowie w następnym tygodniu wymieniamy się zdjęciami pokazuje mi filmy które nagrał Damian (19 GB).Marek pokazuje mi zdjęcia rozmawiamy i proponuje by nazwać wyprawę "Zjadłem zęby na Zakarpaciu" na potwierdzenie pokazuje zdjęcia.
IMG_4316.JPG
IMG_4317.JPG
Mnie podoba się ta propozycja Wojtkowi też i stąd taka relacja.
Jeszcze tylko zdjęcia głównych postaci i do ZOBACZENIA NA SZLAKACH UKRAINY
wojtekm72
DSCF3819.jpg
motomax
IMG_4864.jpg
Miki Głogów
IMG_4806.jpg
I moja skromna osoba smigacz
DSCF1910.jpg
Już wiem od Wojtka, że nie robił traków więc nie będzie możliwości skorzystania. Mam nadzieję, że podobnie jak ja reszta grupy udostępni swoje zdjęcia, a Damian wrzuci kilka filmów. Myślę , że jeszcze reszta coś dopisze ja kończę . Do zobaczyska