fajnie, że jeszcze komuś oprócz mnie się podoba
Postaram się odpowiedzieć na Wasze pytania/spostrzeżenia:
1) Tarcza z przodu ma 320 mm (zacisk brembo) - jak zmieniłem i siadłem do pierwszej jazdy i nacisnąłem klamkę z taką samą siłą, jak wcześniej...to się zdziwiłem mocno bo prawie zblokowało koło

latam tylko solo

2) Plastiki (boczki i czacha) zrobione w Plastbiku. Skład ma 3 części - nie chciałem jednoczęściowej ze względu na upierdliwość przy serwisowaniu (zawsze to mniej śrubek do odkręcenia. Jest na bazie owiewki z 07 + góra zrobiona na podstawie jakiegoś beemwu (ale nie wiem jakiego

). Całość wyszła 500 zł z wysyłką i można zarówno białe jak i czarne zamówić. Czas - 2 tygodnie ale teraz będzie już krócej chyba bo na mojej robili kopyto

3) Co do dłubania - coraz bardziej się uzależniam i chyba Matjas napisał coś, co i ja czuję "Nie wiem czy bardziej lubię odkręcać manetę czy śrubki"

4) Tłumik przelotowy - na razie jestem spłukany (wsadziłem już ze 4-5 tyś w Kryśkę na gadżety + eksploatacja) ale to kolejny punkt w programie i może kupię sobie na gwiazdkę

5) Na przodzie to Motoz Tractionator Desert
6) Lusterka - odkładałem na później zakup ale podobna historia jak z tłumikiem - będą tylko na gwiadkę