Jeszcze trochę do tematu na spokojnie.
To, że Dandiemu zniknął przewód mnie jeszcze bardziej wkurzyło a to dlatego że dzień wcześniej siedziałem przed kompem nad załadowaniem Mp4-ki muzą żeby była dobra zabawa. Ponad 1Gb muzy , same ostatnie hiciory i nie tylko. Zmarnowany czas trudno.
Chciałbym w przyszłości pograć wam na zlocie ((bardzo dawno na zlotach które organizowaliśmy Skorpion Klub była to moja działka dodam że zloty były z obsadą międzynarodową liczebnością większe od naszych obecnych).
Niestety nie stać mnie na profesjonalny sprzęt nagłaśniający ale mógłbym go wypożyczyć. No właśnie i tu problem bo po tym co było boję się że pożyczę coś co warte jest kilkanaście tysiaków i co ktoś może to rozjebać bo ma taki kaprys

?
Kolejny temat to kopanie dołów. Ludzie nie koniecznie na miłość boską !!! czy uważacie że wykopanie dołu kołem to jakaś super sztuka po której będziecie uwielbiani przez tłumy?
Możecie mówić a co mi tam, że jestem stary piernik ale uważam że to dresiarskie na takim dole idąc po ciemaku będąc jeszcze nawalonym można połamać girę Czy ktoś zamiast zabawy chciałby się pieprzyć po ostrym dyżurze na obcym terenie na dodatek? A przepraszam OFF od czego jest? Cyt: Najbardziej dziwiły Ją te “doły” – powiedziałem, ze niektórzy byli z dziećmi.
Opłata za pobyt i wliczony przydziałowy gibazol. Mam nadzieję , że to ostatni zlot z taką opcją. Czuję się winny za rozróby a to dlatego że nie wypiłem przydziałowego alkoholu no i ta nadwyżka wyraźnie nie poszła na dobre innym.
Jazda po pijaku na moturach w klubie o którym wspominam wcześniej kończyło to się na wyrwaniu przewodów wysokiego napięcia lub odebraniem kluczyków ( to wszystko w czasach głębokiego PRLu)
W naszym środowisku jest ubaw ooo ruszył i po dwóch metrach się wypir….. ale jaja
Ludzie do czasu jeśli będzie wypadek ktoś zostanie kaleką zapewniam Was nie będzie nikomu do śmiechu. Nie wiem może podczas rejestracji na zlocie odbierać kluczyki?
Według mnie to powinna być żelazna zasada w naszym środowisku i nie tylko na oficjalnych spędach również na ogniskach i mniejszych spotkaniach.
Propozycje takie jak pokaz szkolenie (trochę sztywno to brzmi ale wiadomo o co chodzi)
to dobry pomysł Ja dorzucam jeszcze jeden Jeśli ktoś ma zdolności manualne niech robi jakieś części patenty i inne pierdoły dla naszych AT i je zabiera na zlot również zbędne części do motura mały motobajzel czemu nie!
Podsumowanie
Wsłuchuję się w głosy tu wypowiedziane, może pora napisać nasz afrykański regulamin, którego będziemy przestrzegać na zlotach i innych spotkaniach
Bajrasz chcę ci podziękować za odwagę i piękne słowa cyt:
„Forum Trampka, jak i Afri, zrzesza ludzi(nie wspominam o wspólnej paranoi podróży-bo to jasne)…którzy do tej pory, reprezentowali,
kwiat polskiej podróży, a co za tym idzie, reprezentacje, dobrego motocyklizmu! uczciwego i odpowiedzialnego!”
Kwiat polskiej podróży…. Jadąc na zlot może warto to sobie powtarzać…..piękne słowa
Jeden mi bliski człowiek zadał pytanie w poranek niedzielny – Kazmir ty chyba nie jesteś zadowolony ze zlotu Wypiłeś dwa piwa nie byłeś na OFFie to fakt ale zobaczyłem
Kwiat polskiej podróży