Cytat:
Napisał 7greg
Ja mam oryginalny tłumik, chodzi jak chodzi i mam to w dupie. Tak pan chąda wymyślił i tak będę jeździł. Gdybym kupił z innym to bym na tym innym jeździł.
|
No właśnie ja taką kupiłem z tłumikiem LASER PRODURO Wygląda solidnie kwasiak jak gada? Sam jestem ciekaw jakie doznania dźwiękowe pozostawia za sobą bo nie miałem jakoś okazji posłuchać jako nie kierowca.
W czasie jazdy jego głośność nie razi da się jechać (w integralu cicho) Jedynie co mnie denerwowało to strzelanie z tłumika ale to historia - po wymianie gaźniorów i regulacji teraz schodzenie z obrotów jest wspaniałą muzyką. Dlaczego strzelanie denerwowało - pomyślałem sobie że to obciach. W czopkach i tym podobnym to jakby nierozerwalny "image" ale w tak pięknym i kultowym AT strzelanie to nie tak to znaczy że nie możesz sobie poradzić z materią......oczywista moim zdaniem. Kiedyś jechałem za taką strzelającą AT upierdliwa sprawa miałem takie wrażenie jakby coś się rozpi.... w moim silniku.
Ma jeszcze jedną zaletę można go wypolerować i pokryć woskiem trudno-topliwym (szanujmy ich za to....)