Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 15.10.2012, 17:36   #3
ATomek
 
ATomek's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Posty: 1,735
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
ATomek jest na dystyngowanej drodze
Online: 6 miesiące 2 tygodni 6 dni 2 godz 1 min 36 s
Domyślnie

A ja mam zapytanie do organizatorów:
może dałoby sie załatwić na ognisko jaki parnik, coby miastowym pokazać, jak smakuje podlaska bulwa z parnika, co po której podlaskie swini takie zdrowe, wesołopokwikujące a siersć u nich ostra i błyszcząca?
Że o parowanej kukuryży nie wspomnę... na deser.
Ja tylko tak sie spytał.

Ostatnio edytowane przez ATomek : 15.10.2012 o 19:35
ATomek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem