Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01.10.2008, 23:31   #33
Daddy

Daddy's Avatar

Miasto: Kalisz
Motocykl: RD07a
Przebieg: 48000
Daddy jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 1 dzień 18 godz 3 min 58 s
Domyślnie

Śmigam w komplecie modeka melville od marca. Kurtkę kupiłem tu: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=445763358 a spodnie używane prawie nówki na allegro za 300zl. Ogólnie jestem zadowolony, w mocnym deszczu jeszcze nie jeździłem, w upały bardzo dobry system wentylacyjny kurtka jest dość przewiewna bez podpinek, zimą nie testowałem ale do tej pory cieńka obcisła bluza i kurtka z oboma podpinkami wystarczały w zupełności. Bardzo fajne elastyczne i dopasowujące ochraniacze.
Wady: trochę słaba jakość wykonania, pękł mi ochraniacz w łokciu i wyrwał zatrzask od paska pod rozkrokiem zimą będę reklamował (2 lata gwarancji)

Spodnie rewelacja, 4 otwory wentylacyjne zamykane na zamki, podwójnie rozpinane nogawki, antypoślizgowe wzmocnienie na tyłek przyczepić się tylko można do braku regulacji w pasie, trza dokupić szelki

Materiał z NANO-TEX zdaje egzamin. Spodnie można spiąć z kurtką bez żadnych przeróbek.

Poprzednio jeździłem w RET BIKE którego nie ma co porównywać do Modeki, kaszan straszliwy, pruł się straszliwie, ochraniacze wypadały, latem czułem się jak w sałnie

Ostatnio edytowane przez Daddy : 01.10.2008 o 23:41
Daddy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem