Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18.06.2012, 20:26   #68
wilczyca

wilczyca's Avatar

wilczyca jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 22 godz 57 min 46 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Cynciu Zobacz post
Dzięki, że byliście.
Jako, że był to debiut współorganizatorski i nie wszystko poszło jak po maśle (jedni byli głodni, innym za ciasno, jeszcze innym za ślisko) chyba dramatu nie było? Poprawi się następnym razem.

ps2.
Mnie się podobało, a jak komuś nie, to niech se zrobi własny zlot
Cynciu, nie wyobrażam sobie lepszego przewodnika zlotowego [na miejscu i w trasie]... Nawet spacerek o świcie zorganizowałeś... Jesteś niezastąpiony! Wielkie Ci za to Dzięki...
Oczywiście podziękowania należą się całemu domkowi nr... yyy... temu najgęściej obleganemu, byliście bardzo dzielni czuwając nad wszystkim... Mam nadzieję, że mimo spięcia organizacyjnego też dobrze się bawiliście...

Cytat:
Napisał jagna Zobacz post
Nie ma jak wyjeżdżać o 6 rano... Kiedy inni dopiero wracają z ogniska... Eh...

Jagna, dzięki za gitarrę i wzięcie sprawy w swoje ręce... Opłaciło się zrobić parę prób przed wyjazdem Trenuj nowe chwyty na następny raz

Cytat:
Napisał Paluch Zobacz post
Napisałem posta nr 56 a tu go nima. Osssso chodzi? Czyżbym komuś podpadł ?
Ok. Zatem jeszcze raz podziękowania dla wszystkich, którzy się narobili, zwłaszcza dla Cyncia i Roberta.
To dla mnie szok, że musiałem opuścić imprezę w sobotę rano ale szczerze powód był jeden. Nie wytrzymywałem tempa picia .
Lepi dzięki za rundę na kacie. On zdecydowanie nie jest dla mnie .
Świtem na bosaka po kamulcach latać- bezcenne. Dziękuję ekipie spacerowej. A woda nad ranem w tym bajorku najcieplejsza .
Co złego to nie ja tylko Grzela .
Z tego, co pamiętam, to w poście nr 56 było brzydkie słowo. Widocznie za brzydkie jak na tak udany weekend
A tempo picia było prawdopodobnie odwrotnie proporcjonalne do czasu, jaki się na nie miało...

Podsumowując... chyba na pamiątkę zlotu nie będę myła motura, dopóki piach i błoto same nie odpadną... Trwalsza pamiątka to zawinięta klamka hamulca: można powiedzieć: uśmiechnięta jak ja.
wilczyca jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem