Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 22.05.2012, 09:44   #30
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 2 tygodni 19 godz 5 min 13 s
Domyślnie

elo

mam nadzieję, że nie muszę nikogo przekonywać co do mojej sympatii dla Lewara. współczuwam równiez z powodu straty cennego przedmiotu i zawodu ogólnie - niedobrze, że tak się zdarzyło.

nie będę jednak pisał w linii z wszystkimi: czasy są kur..wskie i człowiek człowiekowi wilkiem. liczy się kasa i rzadko kiedy cokolwiek innego.

bądźmy inni, bądźmy lepsi i w żadnym wypadku nie równajmy do dołu ale niestety to co dzieje się wokół skłania do takiej jak powyższa, smutnej refleksji.
dlatego wszędzie tam gdzie widzę inne niż tylko znajome twarze nigdy nie pozostawiam swojego dobytku bez nadzoru. tyczy to zlotów, spotkań towarzysko zakrapianych i innych podobnych. niestety tego samego uczę swoją Żonę i będę uczył swoje dzieci. nie mam tego dobytku wiele tym bardziej zależy mi na tym aby wrócił do domu w ilości w jakiej z niego wyszedł.
obywatele miejscowi przybyli pod okienko na Białej 2010, byli również i teraz. nie mówię, że to oni mogli coś skubnąć bo niestety równie niedobrze niestety mógł być to ktoś z nas...

póki nie będzie imprez w 100% zamkniętych TYLKO dla obywateli naszego forumowego światka niesósznym będziesz w swym świętym gniewie Lewarze, karząc poniekąd swoją nieobecnością całą naszą społeczność.

matjas