Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12.09.2008, 10:35   #2
hubert
Jaki świeży jaki świeży ??

hubert's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
hubert jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Ropuch Zobacz post
12 dni, 4tys km, 5 afryk, spanie w wiekszosci z milionem gwiazd nad głową, Albania, Montenegro, piwo, wino, pizza, zero patrzenia na ceny...zero łapówek czy mandatów (to jakis mit, no chyba ze byle ZSRR);
Mi wyszedł podobny koszt za wypad na przedłużony do 9 dni do Czarnogóry W zasadzie paliwo to chyba największy koszt. Reszta już wedle uznania. Bo można spać pod namiotem i jeść konserwy albo sobie nie żałować i próbować miejscowych specjałów

Z tymi łapówkami to nie jestem taki pewny Mnie i Krzyśka capneli w Podgoricy bo rzekomo przejechaliśmy na czerwonym. Ja jestem na 100 % pewien że było żółte bo jechaliśmy tuż za Dziejem i Firefighterem a oni wjechali na skrzyżowanie na zielonym. No ale cóż panowie powiedzieli że będzie mandacik po 200 EUR na głowę i do tego zabiorą nam paszporty i mamy się stawić w celu opłacenia tych mandatów następnego dnia bo było święto. Na szczęście jakoś na kolanach ubłagaliśmy żeby nas puścili .... Potem Dragan nam powiedział że prawdopodobnie chcieli łapówkę

hubert jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem