Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11.09.2008, 12:11   #123
Ropuch

Ropuch's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Piotrków Trybunalski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 80800
Galeria: Zdjęcia
Ropuch jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 19 godz 55 min 44 s
Domyślnie

...dzieki Jareczku za wsparcie.....jak sami slusznie zauwazyliscie forum istnieje od kilku lat a nie od roku....sami tez widzicie jak trudno sie zmusic do tego by gdzies pojechaci cos zobaczyc, uzgodnic i jak wiele czasu trza poswiecic na to by efekt byl miły.
Wkurza mnie traktowanie osoby Ramiresa jako Boga w postach powyzej....to jest wlasnie to poswiecenie ktore mysmy juz przeszli. Łatwo jest gadac, wydawac rozkazy i wygodnie pojawic sie na wspomnianym zakonczeniu....ale trudniej zmotywowac sie by to przygotowac !!!! Sami wiec widzicie ile to kosztuje pracy i czasu.....
Na forum istnieje nie tylko Grupa Uć...jest mnostwo innych regionow ktore jeszcze nie pokusily sie o start lub stop sezonu. Nie opierajcie imprez na tych samych ludziach i lokalizacjach co sezon!!! I nie wieszjacie na nas psów, bo nie milo jest to czytac (Seaman).....przyjedz, poswiec swoj czas kosztem pracy i rodziny, a na pewno z mila checia pojawimy sie na gotowym. Poszukaj miejsca kolo siebie, zaproponuj, zorganizuj....nie mamy nic na przeciwko wrecz przeciwnie.
500 km i caly dzien w siodle to nie jakis wyczyn.....pytanie ile razy jeszcze bedzie musial tam pojechac cos uzgodnic, wyszukac traske, przygotowac roadbooka, uzgodnic cos z nadlesnictwem etc.
Nadal mamy ochote sie z Wami spotykac...na naszym Białym zlotcie nad Pilica bylo kolo 150 osob i 115 moto....wiec nie piszcie nam ze sie nie chce...wiemy ile trza na to poswiecic czasu...wezcie dupe za passs i do roboty
...to tyle...jak mi sie cos jeszcze przypomni to wyedytuje posta !!!
Nera
Ropuch jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem