Cytat:
Napisał Mutomb
A ja mam jeszcze takie pytanko. Z ilu pkt maksymalnie moze skladac sie slad wysylany z MapSource/BaseCampa do Montany? Ile takich sladow mozemy wrzucic?
|
Jako ze od wczoraj jestem juz szczesliwym posiadaczem Montany sam odpowiem sobie na to pytanie bo jakos nie udalo sie uzyskac na nie konkretnej odpowiedzi a moze to kogos zainteresowac.
Otoz wrzucilem 5 sladow przez Mapsource:
1. 3295pkt
2. 7384pkt
3. 5152pkt
4. 3149pkt
5. 3973pkt
Wszystkie po zaznaczeniu opcji "pokaz na mapie" sa widoczne w calosci

Po wrzuceniu ich do odbiornika Mapsourcem tworzy sie plik \Garmin\GPX\Temp.GPX. Po odpaleniu odbiornika i zaimportowaniu tych sladow nazwa pliku zmieniona zostaje na "Imported_08-LUT-12 123734.gpx". Sladow tych ponownie nie da sie sciagnac z poziomu MapSourca. Mozna je recznie wyciagnac z odbiornika przez skopiowanie na dysk i otworzyc Mapsourcem. Beda wtedy widoczne. Jesli jednak zmienimy w odbiorniku np kolor takiego sladu to MapSource juz go nie otworzy nawet po recznym skopiowaniu.
Moze komus sie przyda taka informacja. Musze zobaczyc jak radzi sobie z tym BaseCamp.
Co moge powiedziec/napisac wiecej? Sam odbiornik robi bardzo pozytywne wrazenie. Ekran jest swietny.