Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02.02.2012, 19:37   #15
zimny
trampkarz emeryt

zimny's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Garwolin
Motocykl: F800GS ADV
Przebieg: za mały
zimny jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 47 min 35 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał fxrider Zobacz post
Btw. fotka praktyczna:
https://picasaweb.google.com/1167021...62707215423234
Widać WSPK (Wyższa Szkoła Plątania Kabli), SSPT (Studium Stosowania Plastikowej Torebki), DOmpL (Diagnostykę Okulistyczną metodą prof. Larka) i stacyjkę w której od wibracji uciekły śruby antykradziejskie.

Adam, wymiatasz

Dziś dostałem Oregona Pierwsze wrażenia są pozytywne jak najbardziej. Ekran na tle 62 czy Montany wypada zapewne kiepsko - ale dla kogoś kto przesiada się głównie z PDA to całkiem inny świat. Jest OK. Tak jak fxrider napisał - jakość i czytelność ekranu to trochę subiektywna kwestia. Miszelowi ekran oregona napewno by się nie spodobał

W sprzęcie była zainstalowana mapa świata i Topo Polska 2011. Na razie badam sprzęt - w porównaniu do Magellana Tritona zauważyłem bardziej intuicyjne menu i chyba większe możliwości softu. Menu jest też dobrze przystosowane do obsługi dotykiem (Triton był taką specyficzną hybrydą).

Teraz zastanawiam się nad mocowaniem tego do moto. Na bazie opisów miszela i fxrider'a zastanawiam się czy nie spróbować jakiejś własnoręcznej rzeźby. Sam uchwyt a la TT, natomiast mocowanie na niezbyt długim ramieniu- coś jak RAM tylko krótsze...

Pozdrawiam
zimny
zimny jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem