Cytat:
Napisał felkowski
Na ostatnim zdjęciu po prawej jest Igor, prezydent klubu MC. Przyjechał 70 km z Drochobycza specjalnie żeby sie znami spotkać. Dodam, że wcale się nie znaliśmy z nim wcześniej. Przyjechał bo byli jacyś faceci z Polski na motorach. Chciał poprostu sie spotkać, pogadać, pokazać okolicę. Jest to dla mnie miłe zaskoczenie bo goście spod znaku MC kojażyli mi się raczej z napuszonymi facetami typu forma ponad treść. Może tam jest i biednie, ale ludzie są wspaniali...Jeden z napotkanych ludzi był dumny z tego, że jego ojciec służyli w Polskiej Armi. Mieliśmy wrażenie, że tesknią za czasami wspólnej historii.
PS
Igor zapraszał nas i naszych znajomych (czyli was wszyskich) na zlot 14 września. Organizują go w Truskawcu koło Drochobycza.
|
Już kilka razy wylewałem na tym forum słowa uznania dla Lwowskich i Drogobyckich MC i wkońcu znalazł się ktoś kto to potwierdził
program zlotu w Truskawcu skopiowany z ukraińskiego forum:
Замість території комплексу "Козацький Хутір", територія Трускавецького озера (траса
Трускавець - Борислав).
500 метрів від виїзду з міста Трускавець у бік міста Борислав
Програма:
Kurde nie ładuje mi się program imprezy. Dla potrzebujących rzucam linę
http://www.motocykl.net/forum/index.php?showtopic=2059
W trzecim poście od góry jest napisany cały program imprezy, koszty i inne duperele