Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 06.01.2012, 22:46   #2
Miklaz

Miklaz's Avatar

Miasto: Lublin
Motocykl: królowa wróciła
Miklaz jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 6 dni 14 godz 11 min 16 s
Domyślnie

Prześledziłem cały temat ale natrafiłem tylko na szczątkowe odpowiedzi w sprawie bezpieczeństwa. Noszę się już ze 2 lata z zakupem aluminiaków, na razie mam H&B plastikowe. Plastikowe średnio lubię ze względu na pakowność-pakowanie od boku, nie można dopakować itp. A na aluminiaki przez pewien czas kasa jest, potem dużo osób odradza no i pojawia się pomysł na sakwy. A te z kolei mnie zastanawiają ze względów "kradzieżowych". Jak z tym bezpieczeństwem w końcu jest? Doświadczyliście jakiś przykrych sytuacji związanych z sakwami i ich "niezamkowym-kłódkowym" systemem zamykania? W zasadzie tylko ta jedna kwestia mnie do nich nie przekonuje. Chętnie bym usłyszał jakieś zdanie w tej sprawie. Przez cały wątek problem bezpieczeństwa kradzieżowego schodzi na dalszy plan.

2. Druga sprawa stricte sakwowa- większość opisuje sakwy crosso, przewijają się też moto-detail. A jakoś nie zauważyłem opinii o oxfordach? Szanowne grono miało do czynienia z tą firmą? Koledzy na motórach szosowych jakoś ich używają ale w naszym afrykańskim gronie są jakoś mniej popularne. Ot taki temat.
Miklaz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem