Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.11.2011, 11:40   #11
sebol

sebol's Avatar

Miasto: Wlkp
Motocykl: Prawdziwa przygoda XRV 750
Przebieg: od nowa
Galeria: Zdjęcia
sebol jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 7 godz 2 min 57 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał majo Zobacz post
A ta RD03 to z jakiego kraju przyjechała
Jak pamiętam z Holandii . Właściciel coś przy pompie paliwa grzebał . Nie wiem czy coś naprawiał , czy profilaktycznie zaglądał .

Cytat:
Napisał Raviking Zobacz post
Trójka też mi się rzuciła na oczy
BMtfu sie psuje ? w innym temacie piszą,że nie
Spotkaliśmy w Mongolii 3 BM-ki z tych nowszych modeli . Wspomniane małżeństwo z Niemiec i Hiszpana który jechał z dziewczyną . Hiszpan siedział w Jakucku 4 tygodnie i czekał za tylną sprężyną do zawieszenia ( poprawcie Piotr i Robert jak się mylę ) . Wspominał też o problemach z lagami. Nie wiem o co chodziło bo na pytanie czy wyciekał olej stwierdził , że nie . Był jakiś inny problem ale nie zrozumiałem o co chodzi .

Cytat:
Napisał RobinCzWa Zobacz post
Sebol, jak możesz to wrzuć gdzieś to zdjęcie samotnej Afryki na stepie (przedostatnie z posta z 16go listopada) w pełnej rozdzielczości - chciałem na tapete.
Z góry dzieki
podaj proszę e-maila ( może być na ) . Wyślę foto w oryginalnej wielkości .

Ogólnie ze zdjęciami jakaś kicha wyszła . Podaję z fotosika link URL gdzie po kliknięciu na zdjęcie powinno wyświetlić się w wielkości 990 pix. Napisałem nawet do serwisu hostingowego podając linka do relacji . Odpisali , że nie wiedzą dlaczego się większe zdjęcia nie wyświetlają . Według nich na forum może być jakaś blokada lub coś takiego . Nie wiem bo się na tym dokładnie nie znam . Może admin znajdzie ten problem .