Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12.09.2011, 20:51   #164
fabrizio13

fabrizio13's Avatar

Miasto: Gorzow WLKP
Motocykl: RD07
Przebieg: 100000
Galeria: Zdjęcia
fabrizio13 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 6 dni 16 godz 17 min 24 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Varhonda Zobacz post
Ciao a tutti, sono Varhonda (Renato) ed ho partecipato, finalmente con la mia Varadero all'incontro di sabato e domenica e come già sperimentato ho trovato una compagnia simpatica e disponibile e sopratutto amante delle 2 ruote e meglio ancora di On/Off, ringrazio tutti e sopratutto Fabrizio, l'artefice/interprete della mia conoscenza con voi.
Spero di essere presente alla prossima uscita.
P.S. ragazzi, per la traduzione mi avvalgo di google, vi chiedo scusa, ma con la lingua Polacco sto trovando grandi difficoltà.
Witam wszystkich, jestem Varhonda (Renato) i brałem udział w ostatniej z mojego spotkania Varadero w sobotę i niedzielę i jak założyć firmę już doświadczenie przyjazny i pomocny, a przede wszystkim miłośnik 2 koła, a nawet lepiej On / Off a przede wszystkim podziękować Fabrizio, autor / wykonawca z moją wiedzą z wami.
Mam nadzieję, że obecni na następnym zjeździe.
Postscriptum chłopaki, używam tłumaczenie google, przepraszam, ale z polskim language'm znalezienie wielkim trudem.

Fakt ty twoje tłumaczenie jest trochę do bani ale da się to rozumieć.
Fajne ze jesteś z nami ale najpierw zasuwaj do powitalni
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=69&page=307

Il fatto che la vostra traduzione si è succhiare un po 'ma può essere compreso. Sei vena fresca con noi, ma prima Presentazioni
(Questo e dal polacco all'italiano) vai su quel link e presentati si usa cosi' qua

Dziękuję organizatorów za super imprezę u mnie Biała Dama była cała noc nie dała mi spokoju rano znalazłem się w czyjś kapce ( nie wiem jak to się stało)
Tutaj wklejam moje zdjęć
https://picasaweb.google.com/1052054...NmlvcGImfL6gQE

Ostatnio edytowane przez fabrizio13 : 12.09.2011 o 22:42
fabrizio13 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem