Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 06.08.2011, 10:19   #703
Mirmil

Mirmil's Avatar

Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
Mirmil jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał zbyszek_africa Zobacz post
Ok Mirmił, Xralf lekko przesadził Na sucho z palcem w d.., to tego nie da się przejechać (Lenka jesteś boska)

Do tego trzeba co najmniej trzech zgranych doswiadczonych jeźdźców zdecydowanych na przeprawówkę przez 24godz i odpowiednia motywacja.
Za samo pokazanie komuś czy ja to przejade czy nie (mam to w d...)
Natomiast jeśli jest jakaś nagroda główna/zakład to chętnie podejmuje wyzwanie, oczywiście wcześniej oceniając swoje siły na zamiary. Nie jestem kozak, wczesniej wszystko analizuje, stąd nie zaskakują mnie warunki.

pozdr. Do zobaczenia, myślę że w cieplejszej atmosferze
Przejechalem czesc sobotnej trasy(od Turki ,wzdluz granicy ,az do przejscia Kroscienko)miesiac temu,na DRZ i nie zawsze przejezdzalem o wlasnych silach(konczaca sie kostka na tyle)I jak zobaczylem traske SZ P III prowadzaca po dolinach i lasach to wiedzialem,ze bedzie ciezko,a ze ja wole jezdzic na motocyklu,niz przepychac go przez blota,ani przez chwile nie pomyslalem,zeby jechac na SZ P III na africe twin i robic traske off.Nawet w suchych warunkach.
A ze tras SZUTROWYCH na Ukrainie tez mozna znalesc duzo i nawet po opadach deszczu da sie jezdzic po poloninach(pikuja,stoja,rownej,borzawie),czasami moze sprawiac problem wjazd na polonine,ale przy dobrej oponie,pomocy innych da sie wjechac.

A przy odpowiedniej determinacji,zgranej ekipie,odpowiedniej oponie da sie trase z SZ P III przejechac na Africe Twin,ale niech nikt nie mowi,ze to pestka,bo widac bylo po sobotnim noclegu na Rownej ile osob przetrwalo i dojechalo betonka na gore.

A jakby sie ktos na UA wybieral,to ja zawsze chetny jestem do wyjazdu ,czy to na hard enduro,czy na turystyke na africe