Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05.08.2011, 07:24   #692
Mirmil

Mirmil's Avatar

Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
Mirmil jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał xralf Zobacz post
Pier .... malkontenci.
2.Track był w normalnych, suchych warunkach do przejechania na Afryce w palcem w du...e, a że lało - trzeba było jechać asfaltem ...
w suchych warunkach trasy off nie byly do przejechania afryka

Kolega xralf rzuca stwierdzenie ,ze traska w normalnych warunkach jest do przejechania z palcem w du..e.
Uscislijmy te trzy znaczenia,
Warunki suche,czy normalne?czy to takie,ze nie padalo przez tydzien,czy niepadalo juz od miesiaca?Trasa sobotnia prowadzila przez brody,cieki wodne i strumyki-tam nigdy nie jest sucho

Czy z palcem w du..ie to tak,ze mozna jechac samemu,nie zaliczyc wiecej wywrotek niz mozna policzyc na placach jednej reki i zrobic traske w od switu do zmroku?
Bo ja tak rozumiem te znaczenia.
Nie mowie,ze sie nie da tej traski wogole przejechac AT.Ale czepiam sie slow xralfa,bo dla mnie jego stwierdzenie to,cos w stylu"jak by babka miala wasy,to by byla dziadkiem"

Cytat:
Napisał zbyszek_africa Zobacz post
No Mirmił, jestem chętny (ja tez lubie zakłady) ale nie w ten weekend, planowana dawno impreza rodzinna
Moja stawka to 500zł, mniej wiecej tyle wydałem na ten wyjazd
Jest kilku chetnych widzę na forum i mam kilku swoich ...czy zapłacisz każdemu co przejedzie tą trasę jesli nie przejedziemy cała kasa jest Twoja
Zakład jest prosty CZY MOZNA SZLAK SZUTER PARTY PRZEJECHAĆ AT
Mówiłeś że nie My mówimy że tak powiedzmy w ciągu 24godz.
Podtrzymujesz zakład A moze chcesz podbić stawkę
Chcesz jechać z nami, czy wystarczy Ci ślad GPS.
Nie bede placil nikomu za przejechanie Africa traski z Szuter Party,ale zaproponowalem zaklad xralfelfowi (moze byc nawet i o podwojna stawke),ze nieprzejedzie tej trasy na AT.

Cytat:
Napisał zbyszek_africa Zobacz post
Mirmił, wchodzę w to (o pieniądze, nie o pietruchę) pojedziesz dużym klockiem tego piątkowego offa to się przekonasz że można, a dla niektórych nie.
Zbyszek-wlasnie o to mi chodzi,niektorzy przejada a dla niektorych trasa nie bedzie do pokonania.
Sam pisales,ze odradzales swoim synom przyjazd,ze wzgledu na warunki panujace na trasie.TY jestes doswiadczonym jezdzcem.
Ja raczej nie i na poloniny zabieram cos mniejszego,a na africe jezdze po szutrach i tych gorszych asfaltach.W bloto jest za ciezka i za niska.
A trase z Szuter Party III przejade z checia,czy to w formie zakladu,czy dla towarzystwa i czystej przyjemnosci z jazdy