Muszę sie przyznać, że nie było mi dane uczestniczyć w przedsięwzięciu. Żałuje, ale los tak chciał. Tym bardziej, że okolica pikna a i nawet okoliczne krzaki kryją w sobie wiele ciekawostek. Miałem okazję gościć w okolicy jakiś czas temu. Mieszkałem w tej chatce tuż obok radiostacji w której byliście. Udało mi się nawet rozpoznać sporo z odwiedzanych przez Was miejsc. Nawet jak się wytęże to i nazwa Męcinka nieco mi się przypomina. Ale nie o tym chciałem. Chciałem natomiast, pogratulować Szparagowi chęci, pomysłu i realizacji przedsięwzięcia. Mimo, iż na pierwszy rzut oka wygląda na nisko nakładową sprawę to jednak trzeba chcieć włozyć w to sporo wysiłku aby to zrealizować. W związku z tym, że odległość spora przyznaję Szparagowi wirtualny uścisk dłoni moderatora za wspaniała inicjatywę koleżeńską. Szczerze zachęcam do kontynuacji pomysłu. I mam nadzieję, że z czasem będzie mi dane zamienić to na uscisk osobisty.
Przy okazji w czerwcu jest tam rajd bobrowy
http://www.bobrowy.riders.pl/ Jeśli ktoś ma czas i byłby zainteresowany to polecam. Bardzo fajna impreza.