Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 26.03.2011, 21:34   #15
Barył

Barył's Avatar

Miasto: Wawa
Motocykl: XLV 1000
Barył jest na dystyngowanej drodze
Online: 19 godz 20 min 13 s
Domyślnie

Byłem na Białorusi parę razy z tego co się orientuje w 30.04-02.05 MC Grizzly organizuje już tradycyjnie zlot w Grodnie ( nie sprawdzone w 100%)
Nie jest to jednak już impreza po kosztach......
Białoruś gorąco polecam fantastyczne drogi również te boczne tania wacha cukier zresztą też na bocznych drogach ruch praktycznie znikomy dużo pamiątek po "Wielkim Księstwie " ruiny zamków kościołów i polskie groby masa Historii przez duże H. Białorusini B.Życzliwi Miejscowi Polacy..............od nich to my powinniśmy się uczyć Polskości.
Krajobrazy jak dla mnie zajebiste po prostu kresy....
Z innych plusów nigdy nie miałem większych problemów z policją w przeciwieństwie do bandy rakietierów w mundurach na ukrainie
Warto tam jechać bo wschód zmienia się szybko goniąc zachód zmienia się na plus ale też na minus.
Jeżeli chcesz zaoszczędzić powinieneś wjeżdżać i wyjeżdżać tym samym przejściem bo tak doliczą Ci opłatę tranzytową a i warto mieć paczkę gum ze sobą bo było zarządzenie aby w ramach walki z aids wjeżdżający byli wyposażeni
Generalnie po paru godzinach na granicy (nie zgub żadnej karteczki którą Ci wręczą a najważniejsza jest ta pierwsza którą dostaniesz od sołdata!) pozostaje już tylko .......................
Barył jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem