[/IMG]

Niezla

tu bylo bardzo gornoco

a tu sie zgubilem,musialem sie wrucic 20km.

Na tej drodze bardzo wieje

wieje jak w Patagoni tylko tutaj zar sie z nieba leje.

Pierwsze spanie w Mexico,na budowie pustakuw,pamientam w Wenezueli mialem podobna miejscuwke.

Jose pomugl me troche bo muj stary sensor od bocznej stopki zrobil zwarcie, bzyk odmuwil posuszestwa,stalo zaraz po ogromnej ulewie ktura trwala prawie caly dzien,2godzinach szukania,skrencone dwa kabeli razm zawiniente tasma izolacyjna,bzyk niemial wyjscia tylko zapalic.

Nastempny kolega

objadek $3.50

po bardzo upalnym dniu,szukam przytulnego miejsca na spanko.

Chyba byla jakas plaga komaruw.pamietam jak sie tylko zaczymalem,chmara komaruw niedaly ani chwili odpoczynku.

rano droga powrotna do asfaltu

naginam asfaltuwka na pulnoc wzdluz pacyfiku w strone Arizony.

cudowna droga

super widoki

nastepna spanko,tym razem bez komaruw.

po negocjacji z szefem, udalo mi sie przekimac,poplywac w basenie za $2

Kedys bardzo slynne miasto Acapulco,kupa samochoduw,smrud,kila i mogila.

ja wole takie widoki

Meksyku dbaja o drogi,naprawde mozna pojezdzic.

resztki snadania.

spanko przy opuszczonym hotelu

czas na zmane przednich Tk'c.grzecznie pytalem o pomoc przy zmianie oponki.

za $2.40 chlopaki powogli przy wymianie,Tkc wytrzymala szmad drogi okolo 18.000 mil,Continental Tkc zakladalem w styczniu w Buenos Aries Argentyna,
pojechalem na sam koniec poludniowej ameryki,i spowrotem dojechalem do pulowy meksyku,naprawde polecam tkc,ale tylko wyprodukowane w Germany a nie w S Korea.

czas isc spac

po zalorzeniu przedniej opony,Metzler Tourance,byla duza ruznica na asfalcie,przy ostrych zakrentach bylo super ale
jak sie wjechalo w teren szukajac mejscuwki na spanie,Continatal Tkc. napwno by sie przydalo.

ostatnie spanie w Mexico.

juz 3 razy przejechalem obok tego dziwnego zanku w tzech innych miejscach.Mirmil muwil mi ze to jakis kosmiczny zank.

przydrozne sklepy z owocami.

$25c Zupelnie inne taco sa w Meksyku w poruwnaniu co sprzedaje Taco Bell w Usa.

Granica Meksyk z Usa